Pearlfisher Cocktail Espresso Martini
Pearlfisher Espresso Martini er en færdigblandet cocktail, der er klar til servering. Flasken omrystes i 20 sekunder for at opnå en cremet skum i toppen af glasset, når cocktailen hældes op. Nydes iskold, gerne med knuste isterninger.
PEARLFISHER er en færdigblandet cocktail, der er klar til servering. Flasken omrystes før brug.
SMAGSNOTER: en balanceret cocktail med en rig, dyb smag af koldbrygget espresso og en delikat sødme fra kaffelikøren. Vodkaens subtile varme og smag fremhæver kaffens intense aroma. Resultatet er en harmonisk cocktail med en sofistikeret aroma og smag.
VORES MANTRA: Ingen tilsætningsstoffer, nænsom forarbejdning af friske råvarer og skånsom pasteurisering, der bibeholder alle smagsnuancer.
750 ml.
Vol. 6%
Opskrifter med Pearlfisher Espresso Martini
Latte Martini
1 person
• 10 cl. Pearlfisher Espresso Martini
• 4 cl. havredrik eller sødmælk
• Revet chokolade
• Isterninger
Fremgangsmåde: Fyld din shaker med is og Tilføj Pearlfisher Espresso Martini og havremælk eller sødmælk og shake grundigt. Hæld din Latte Martini over i et coupeglas og pynt skummet på toppen med revet chokolade.
Irish Espresso Martini
1 person
• 6 cl. Pearlfisher Espresso Martini
• 3 cl. Whiskey
• Evt. 1 cl. sukkersirup
• Mørk chokolade
• Isterninger
Fremgangsmåde: Fyld din shaker med is og Tilføj Pearlfisher Espresso Martini og whiskey og shake grundigt. tilsæt evt. sukkersirup, hvis du har en sød tand. Hæld din irish espresso Martini over i et coupeglas og pynt skummet på toppen med revet mørk chokolade.
Salted Espresso Martini
1 person
• 10 cl. Pearlfisher Espresso Martini
• 1 Knivspids havsalt
• Isterninger
Fremgangsmåde: Fyld din shaker med is og Tilføj Pearlfisher Espresso Martini og en knivspids havsalt og shake grundigt. Hæld din Salted Espresso Martini over i et coupeglas og servér.
Cuban Espresso Martini
1 person
• 10 cl. Pearlfisher Espresso Martini
• 3 cl. Malibu
• Tørrede kokosflager
• Isterninger
Fremgangsmåde: Fyld din shaker med is og tilføj Pearlfisher Espresso Martini og Malibu og shake grundigt. Hæld din Cuban Espresso Martini over i et coupeglas og pynt skummet på toppen med tørrede kokosflager.