HØST Salatdressing med Havtorn + Appelsin
Anvendelse: Dressing og marinade til årstidens salater, rodfrugter, grøntsager og kål.
Salatopskrift til inspiration:
Variation af kål
Ingredienser (4 pers.):
• 300 g blomkål, gerne flere farver
• 100 g (af hver) rødkål, palmekål, grønkål og glaskål
• 1 rødløg
• 100 g græskarkerner
• 1 bdt. kørvel
Fremgangsmåde: Græskarkernerne ristes i lidt rapsolie. Krydr med peber og sydesalt. Afkøles. Kål renses og skæres i små stykker. Rødløg halveres og skæres i tynde skiver. Kål mixes med rødløg, græskarkerner, kørvel og vendes med havtorn + appelsin salatdressing.
__________
Indhold: 250 ml.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1.072 kJ / 256 kcal
Fedt, total: 2,1g
heraf mættede fedtsyrer: 0,3g
Enkeltumættede fedtsyrer: 0,7g
Flerumættede fedtsyrer: 0,8g
Kulhydrat, total: 55,3g
heraf sukkerarter: 54,8g
Stivelse: 0,0g
Kostfibre: 0,7g
Protein, total: 1,2g
Salt: 0,0g
Ingredienser: Sukker, æblecidereddike, citronsaft, SOYA, SESAMFRØ, havtorn (1,8%), appelsin (1,8%), salt, havsalt, ingefær, peber.
Konserveringsmiddel: Kaliumsorbat og Natriumbenzoat.
Holdbarhed efter åbning: Vi anbefaler max. 3 måneder på køl ved højst +5C.
Omrystes inden brug.